Laden Evenementen

« All Evenementen

Dubbelprogramma: Menno Lanting & Jos Burgers

15 september @ 10:00 - 15:00

dubbelprogramma

Eventbrite - Dubbelprogramma: Menno Lanting & Jos Burgers

 

Een bijzonder inspirerend dubbelprogramma met twee sprekers die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. In de ochtend Menno Lanting, dan samen lunchen (inbegrepen in de prijs) en vervolgens in de middag Jos Burgers.

Menno Lanting

Menno LantingMenno Lanting ondersteunt organisaties om aangesloten te blijven op de snel veranderende wereld. Hij onderzoekt doorlopend hoe organisaties van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden kunnen transformeren. En hij beantwoordt de vraag welke organisatievormen, leiderschapskwaliteiten en businessmodellen daarbij nodig zijn.

Menno Lanting schreef ‘Connect!’, dat in 2011 tot Managementboek van het Jaar werd verkozen. Daarnaast schreef hij ’Iedereen CEO’ (2011), ‘De slimme organisatie’ (2013) en ‘Lead with a Tweet‘ (2013). Recent verscheen zijn nieuwe boek ‘Olietankers en speedboten’ waarvoor hij 100 inspirerende ondernemers en leiders interviewde over hun kijk op ondernemen, samenwerken en leidinggeven in het netwerktijdperk.

Jos Burgers

Jos BurgersJos Burgers is marketingman in hart en nieren. Hij startte zijn carrière in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel.  Na een studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg was hij ruim tien jaar als docent Marketing verbonden aan Fontys Hogescholen te Eindhoven.

Daarna adviseerde hij gedurende een tiental jaren organisaties van uiteenlopende aard en omvang op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid. Tegenwoordig richt hij zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars.

Met ongeveer tweehonderd presentaties per jaar is Jos Burgers een veelgevraagd spreker. Zijn boeken vormen daarvoor de basis. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders kijken naar hun werk. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.


Programma:
09.30 – 10.00 uur      Inloop
10.00 – 11.30 uur       Menno Lanting
12.00 – 13.00 uur       Lunch
13.00 – 14.30 uur       Jos Burgers

Totaalprijs: € 90,- inclusief lunch
Locatie: Sint-Joriskerk, Hof 1, Amersfoort

Eventbrite - Dubbelprogramma: Menno Lanting & Jos Burgers

Gegevens

Datum:
15 september
Tijd:
10:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-dubbelprogramma-menno-lanting-jos-burgers-32103669941

Locatie

St. Joriskerk
Hof 1
Amersfoort, Utrecht 3811 CJ Nederland
Telefoon:
033-4616178
Website:
http://verhuurjoriskerk.nl

Organisator

Altijd Blijven Leren
Telefoon:
06-81124348
E-mail:
info@altijdblijvenleren.nl
Website:
http://www.altijdblijvenleren.nl

Sponsor: