22 getalenteerde jonge groene professionals verzameld in boekwerk

Lezen, Nieuws0

Iedereen die werkzaam is in de groene sector weet het: zonder water geen groei. Met dat beeld zette uitgeverij NWST vorig jaar het project Young Green Professionals op poten. Vorig jaar werden hiervoor 22 jonge groene professionals geïnterviewd. Deze interviews zijn nu gebundeld in een apart boekwerk (eerder gepubliceerd in de vijf vakbladen van uitgeverij NWST).

Met 98 pagina’s geeft de uitgave Young Green Professionals 2017 een mooi inkijkje in de drijfveren en ambities van de ‘jonge honden’ van de groene sector. Onder de geïnterviewden zijn beleidsmedewerkers, landschapsarchitecten, boomtechnisch adviseurs, ecologen, kwekers, greenkeepers en fieldmanagers. Uit de vele tientallen kandidaten voor de eerste editie werden deze professionals geselecteerd door een dertienkoppige jury.

Het initiatief Young Green Professionals werd in het leven geroepen om jonge professionals in de groensector, die ondanks hun jonge leeftijd al veel hebben gepresteerd, eens extra in het zonnetje te zetten.
Omdat de eerste editie kon rekenen op veel enthousiaste reacties, wordt het initiatief dit jaar voortgezet. Ben of ken jij iemand van maximaal 35 jaar die ook in dit rijtje thuishoort? Geef hem of haar op als Young Green Professional via onderstaande contactgegevens.

Het boek bestellen
Young Green Professionals wordt uitgegeven door NWST NeWSTories, uitgeverij van zes vakbladen voor de groene sector. Het boek is te bestellen door contact op te nemen met Lieke van der Weijde, via 024-3602454 of lieke@nwst.nl. € 25,- excl. portokosten.