De edele kunst van Not Giving a F*ck: hét boek voor zelfhulpboekhaters

Inspiratie, Lezen, Nieuws0

Vandaag is De edele kunst van Not Giving a F*ck verschenen: de Nederlandse editie van de New York Times Bestseller The Subtle Art of Not Giving a F*ck, geschreven door Mark Manson.

f*ck
Mark Manson. Fotograaf: Fernanda Reute

Mark is blogger, auteur en entrepreneur. Zijn populaire weblog MarkManson.net, waar hij schrijft over persoonlijke groei, werk, relaties en succes, trekt maandelijks meer dan 2 miljoen bezoekers.
De Engelse editie van zijn boek loopt in Nederland al erg goed; zo staat The Subtle Art of Not Giving a F*ck al maandenlang in de Nederlandse bestsellerlijst. De edele kunst van Not Giving a F*ck sluit heel erg aan bij de denkwijze van millennials en wordt gezien als hét boek voor de zelfhulpboekhater.

f*ckIn De edele kunst van Not Giving a F*ck introduceert Mark Manson een nieuwe sleutel tot geluk: stoppen met altijd maar positief zijn en in plaats daarvan leren omgaan met onze tekortkomingen en tegenslagen in het leven. Want zodra we niet meer voor onze angsten, fouten en onzekerheden wegrennen, maar pijnlijke waarheden onder ogen durven te komen, vinden we eindelijk de moed en het zelfvertrouwen waar we in deze tijden zo’n behoefte aan hebben. Down-to-earth, humoristisch en recht voor zijn raap: Mark Manson geeft je de tools om te kiezen waar jij een fuck om geeft, en dus ook waar je géén fuck om geeft. Dat idee omarmen werkt bevrijdend.