Foodfestival Eten op Rolletjes tovert tien bijzondere plekken om tot openluchtrestaurants

Doen, Nieuws0

Eten op Rolletjes is terug! Het intieme foodfestival tovert voor het vierde jaar bijzondere plekken om tot openluchtrestaurants voor jong, oud en alles daartussenin. Van het historische Worpplantsoen in Deventer tot de monumentale Lichtfabriek in Haarlem. De ingrediënten van het gratis festival: keukens op wielen met het lekkerste eten, live muziek en kindervermaak. Eten op Rolletjes start op 19 mei in Hilversum en reist daarna door naar negen andere steden: van Ede tot Arnhem, Haarlem en Deventer.

foodfestivalVoor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen unieke plekken met veel historie en sfeer. Zo reizen vader en zoon dit jaar af naar het Worpplantsoen in Deventer, het oudste stadswandelpark van Nederland. Op elke locatie staan dertig foodtrucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van fish taco’s tot curry’s, roti en oesters. Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van lokale bands en DJ’s. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich o.a. bij de schminkhoek en de Bibliotheekbus.

Succesformule
foodfestivalDe succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Bob Nagel: “Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende nieuwe smaken ontdekken of de heupen los gooien op live muziek.”

Agenda Eten op Rolletjes
Hilversum – Dudokpark – 19 t/m 21 mei
Ede – Akoesticumpark – 3 t/m 5 juni
Arnhem – Arnhems Buiten – 16 t/m 18 juni
Haarlem – Lichtfabriek – 30 juni t/m 2 juli
Deventer – Worpplantsoen – 21 t/m 23 juli

De overige vijf locaties worden binnenkort bekendgemaakt.
Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Ga voor meer informatie naar www.etenoprolletjes.nl.