Veel praktisch vervoeren met de transportfiets

0
1627

Fietsen is lekker, het is gezond en het is nog leuk ook! In Nederland zijn we niets anders gewend dan al snel de fiets te pakken voor een kort ritje, voor een snelle boodschap en meer. We fietsen altijd overal naartoe en waarom ook niet, je bent even lekker buiten, het is sportief en je kunt er ook het nodige mee vervoeren. Met name dat vervoer is door de jaren heen nog efficiënter gemaakt, omdat fietsen daar speciaal op zijn afgestemd. Zie hier: de transportfiets dames.

De transportfiets voor dames is voorzien van een zeer stevige constructie, waardoor je er op een gemakkelijke manier allerlei dingen mee kan vervoeren. Dit vanzelfsprekend op het bagagerek, maar dat is niet de enige plek. Ook voorop de fiets tref je een rek aan en dat bestaat uit een horizontaal en verticaal rek. Dit maakt dat je er heel gemakkelijk dozen, kratten en meer op kunt plaatsen. Wel is het natuurlijk handig om met een stevige (span)band te werken, zodat alles op z’n plek blijft zitten.

Monteer een krat op de fiets

Het rek aan de voorkant is met name bedoeld om er producten op te zetten die gemakkelijk meegenomen kunnen worden. De meest efficiënte wijze is natuurlijk om er even een krat op te monteren die bij voorkeur gelijk goed vastgezet wordt. Dit geeft je dan altijd de mogelijkheid om van alles en nog wat in de krat op te bergen zonder het risico te lopen je bagage te verliezen. Ideaal voor als je boodschappen gaat doen, maar het kan natuurlijk ook dienen als een plek voor bijvoorbeeld je hond als die graag een ritje maakt.

Fijn fietsen

Ook het bagagerek achterop de transportfiets voor dames is van een stevige constructie, zodat je daar eveneens het nodige op kwijt kan. Nog meer ruimte maken? Schaf een set fietstassen aan en je bent helemaal voorzien van een fiets die optimaal benut kan worden voor het vervoeren van allerlei dingen. Hierdoor ben je niet afhankelijk van een auto of het openbaar vervoer, je kunt alles op de fiets doen.

Natuurlijk vraagt het fietsen met iets meer gewicht door de gevulde rekken energie, maar maak je geen zorgen. De gemiddelde transportfiets voor dames is voorzien van een goede set versnellingen, zodat je altijd comfortabel van A naar B kunt reizen. Kortom, moet je vaak iets vervoeren en doe je dat graag op de fiets? Dan is dit dé oplossing!