Altijd blijven leren: zo wordt geld verdienen een makkie!

0
2234

 

Geld verdienen op een snelle en makkelijke manier: wie wilt dit nou niet? We geven je in deze blog drie tips hoe je zonder al te veel investering, moeite en tijd geld verdient. Verwacht geen bergen met goud, maar je kunt met deze tips wel een leuk centje bijverdienen.

 

Oude spullen verkopen

Ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken: iedereen heeft spullen in huis die verkocht kunnen worden, zelfs al verwacht je het niet. Dit kan variëren van kleding die je niet meer draagt, meubels die te staan verstoffen, boeken die je al een paar keer uitgelezen hebt of antieke items die je op je zolder vindt. Aan de bak dus! Ga eens kritisch door je hele inboedel, kledingkast en opbergruimtes heen en kijk wat je allemaal tegenkomt. Je kunt dit vervolgens bijvoorbeeld op Marktplaats zetten om te kijken of het wat oplevert. Het is belangrijk dat je goede foto’s maakt en beschrijvingen schrijft die uitgebreid zijn. Heb je iets verkocht? Gefeliciteerd! Zorg voor goed verpakkingsmateriaal zodat het niet beschadigt bij de versturing en cashen maar.

Beleggen is niet alleen voor de grote spelers

Je leest het goed, ook jij kunt beleggen! Dit kan al vanaf een paar euro. Er zijn verschillende apps waarin je voor een paar cent aandelen koopt, die je ook zeker wat kunnen opleveren. Verwacht geen tonnen maar een paar tientjes ve12rdienen met een euro inleg zegt niemand nee tegen toch?

Salaris verhoging aanvragen

Onze laatste tip klinkt misschien een beetje raar, maar het is altijd de moeite waard om het te proberen! Het maakt niet uit waar je werkt of wat voor baan je hebt, je kunt altijd vragen of je recht hebt op salarisverhoging. Doe dit wel op de juiste manier, alleen vragen is niet genoeg. Zorg dat je goed opgeschreven hebt waarom jij een salarisverhoging verdient. Denk hierbij aan je goeie kwaliteiten, wat je toevoegt aan het team en wat jij in de afgelopen tijd gedaan hebt om het bedrijf te helpen ontwikkelen. Stel ook doelen in voor jezelf en het bedrijf, zodat je werkgever ziet dat je gemotiveerd bent. Het kan nooit kwaad om het te vragen, wie niet waagt wie niet wint!

We hopen je met deze tips te motiveren om stappen te zetten om een centje bij te verdienen, of te claimen waar je recht op hebt. Heb jij nog tips waarmee je snel en makkelijk geld verdient? Laat het ons weten!